Hírek

Sok cikket olvashattunk már Varga Vivientől  különféle babaúszós témákban, de magáról róla oly keveset tudunk.  Arra jutottam, hogy felteszem neki a kérdéseimet, hogy ki is Ő valójában. 

2015-01

Tovább...

A Stilianos Babauszoda is díjat nyert a Magyar Franchise Szövetség idei díjkiosztó gáláján!

2015-01

Bár még csak két éve működik a Stilianos Franchise hálózat, már most díjazták a hálózat első átvevőjét. Kovács Gábor a Stilianos Dunakeszi vezetője lett az Év Fiatal Franchise Átvevője! Az uszoda másfél éve tart nyitva és ez idő alatt kiemelkedő teljesítményt nyújtottak mind hozzállásban, mind marketingben, mind üzemeltetés terén. Kovács Gábor férfiként nagyon jól megállja a helyét az anyukák és babák világában így kiérdemelten ítélték neki a díjat.

Büszkék vagyunk rá!


A Stilianos babauszoda a 2014-es Babamam expón!

2014-11

Újra részt vett a Stilianos babauszoda a Babamama expón, amely 9. alkalommal nyitotta meg kapuit a gyermekek, kismamák és szülők előtt. A több mint 250 kiállító között ismét a Stilianos volt az egyetlen babaúszással foglalkozó stand, ahol a szülők bátran faggadhatták magukat az oktatókat a  babaúszásról, annak előnyeiről és esetleges hátrányairól.

Elindult a Stilianos online tv!

2014-11

Online sorozatunkban a babaúszással kapcsolatos kérdéseket válaszoljuk meg, valamint a babaúszás nagy kérdéseit boncolgatjuk. Reméljük, hogy a szülők ezeket videókat szívesebben nézik meg, mint a szárazabb szövegeket olvasgatják, így minden kérdésükre személyesen az uszodaveztőtől és vezető oktatótól, Varga Vivientől kaphatnak választ.

A kérdéseket várjuk a stilianostv@sbu.hu email címre!

Csilla nénink előre lépett!

2014-10

Örömmel tudatjuk veletek, hogy Bölecz Csilla (Csilla néni), vezető oktató helyettes lett. Természetesen ez nem változtat az óráin, ugyanúgy folytatja azt is. Évek óta kitartó munkáját és hozzáállását köszönjük neki és sok sikert kívánunk a továbbiakhoz! Gratulálunk!

Stilianos babauszoda a Haszon Nőknek magazinban!

2014-05

A Stilianosról cikkezett a Haszon Nőknek legújabb száma, amely a Stilianos Franchise elindulását és előnyeit boncolgatta.

Vasárnap a TV2  Babavilágban voltunk!

2014-10

Az RTL KLUB reggeli műsorábanTápai Szabina profi kézilabdázó és Varga Vivien vezető oktató beszélt  a babaúszásról.

2014-03

 

Kucsera Gábor és Tápai Szabina:
- Mi is a Stilianost választottuk.

2014-02


Kucsera Gábor és Tápai Szabina is a Stilianos babauszodában kezdte, kisfiúk, Bence vízhez szoktatását.
- Még a hasamban volt Bence amikor megbeszéltük, hogy mindenképp szeretnénk majd babaúszásra vinni. Már akkor utánajártunk, hogy 3 hónapos kórtól lehet kezdeni. Akkor még nem fedeztem fel a Stilianost, viszont Lipcsei Bettával egy társaságba járunk és ő mesélt erről a helyről. Mikor megtudtuk, hogy itt nem klórral fertőtlenítik a vizet, hanem egy különleges technológiával, nem volt kérdés, hogy ide fogunk járni. Gábornak és Nekem is elég érzékeny a bőrünk, így ha Bence esetleg örökölt is valamit ebből, szeretnénk megóvni. Nagyon tetszik az egész komplexum az órák felépítése, hogy közben még mondókákat is szavalunk. A mi elvárásainkat maximálisan kielégítette. Nem utolsó sorban Beni mozgáskoordinációjának kialakítása szempontjából is nagyon fontos az úszás és rengeteget tud majd fejlődni tőle. Azt, hogy ő is élsportoló lesz e, még nem tudjuk. Mivel sportos család vagyunk valószínű, hogy ezt a sportos életvitelt fogja ő is követni, de ha esetleg nem lesz tehetséges vagy más irányultságú lesz, akkor nem fogjuk mindenáron erőltetni. Addig is, míg ez kiderül, maradunk a Stilianos Babauszodában gyakorolni.

Gyenes Dávid a Ferencváros kapusa is a Stilianos babaúszást választotta.

2014-01

Gyenes Dávid magyar labdarúgó, a Ferencváros kapusa is a Stilianos babaúszást választotta. Dávid most először vitte babaúszásra négy hónapos kislányát, Natasát.  Nati már elsőre nagyon jól viselte a foglalkozást és bátran végig csinálta a feladatokat. Dávid sokat keresgélt mielőtt rátalált a Stilianos babauszodára.  - A legjobbat szerettem volna a kislányomnak, ebből is. Így esett a választásunk rájuk, hiszen Ők tényleg a gyermekekért vannak. Olyan speciális babaúszást fejlesztettek ki, amely során a gyermekek számos készsége fejlődik, miközben még a vízben mozognak is. Nagyon fontos számomra a sport és az, hogy Nati is mielőbb elkezdje, ezt az életformát. Ugyan a női foci is jó sport, de egy kislánynak talán kézen fekvőbb lenne az úszás, ráadásul nagyon szeretném, hogy Natasa mielőbb víz biztos legyen. Másrészről nagyon hasznos idő, amit itt  együtt töltünk.

Stilianos Természetes Ásványvíz

2013-12


Megérkezett a  a Stilianos babauszoda saját vize, amely már kapható uszodáinkban!


Az első babauszoda az expón!

Magyarországon 8. alkalommal rendezték meg a Babamama expó rendezvényt, de most először volt a kiállítók között babaúszás. Magyarország első babauszoda franchise rendszere bemutatkozott a szülőknek és leendő szülőknek!

2013-11

A Stilianos babauszoda is támogatója a II. Meixner Bababörze és Garázsvásárnak

2013-10-22


A II. Meixner Bababörze használt és új, kiváló minőségű baba- és gyermekruhák, játékok, felszerelések vására. A baba- és gyermekruhabörze olyan esemény, ahol az anyukák eladhatják gyermekeik kinőtt, megunt, de még jó állapotban lévő ruháit, cipőit, játékait, mesekönyveit. A börze ideje alatt a gyermekeket ingyenes programokkal várják.

A november 16-án megrendezésre kerülő eseménye egyik támogatója a Stilianos babauszoda is. A szervezők egész nap díjmentes programokkal várják a látogatókat - játszóház, arcfestés, légvár, bűvész és lufihajtogatás is vár a babákra, kisgyermekekre.

Megjelent Ördög Nóra kismama jóga DVD-je!
Egyik fő támogatója a Stilianos babauszoda!

2013-11





Mi is ott leszünk!

Várunk minden kedves érdeklődőt a Budapest Sportarénában 2013. november 15-17. között megrendezésre kerülő Babamama expón!

2013-11

Az Rtl-Klub reggeli műsorában Varga Vivien beszélt a klórmentes víz következményeiről.

2013-08

A Babanet és az Idesüss.hu oldalak szakértője lett Varga Vivien a Stilianos babauszodák vezető oktatója

2013-09



Válaszaimmal szeretnék segíteni azoknak a szülőknek, akik információ hiányában nem kapnak reális képet a babaúszásról, nem tudják eldönteni miért és mikor érdemes elkezdeni és milyen előnyei vannak.

Stilianos bemutatkozó videó (2013) - Magyar Franchise Szövetség

2013-05-28

A magyarországi babauszodák közül elsőként, a Stilianos Babauszoda minden dolgozója sikeresen befejezte a Pozitív Fegyelmezés tanfolyamot.

2013-07


A kisgyermekek viselkedési formáit jól ismerő, és kezelő edzők remek ösztönző, motiváló képességükkel a legjobbat tudják kihozni a gyermekekből.
Bízom abban, hogy szeretetük, nyitottságuk szakmájuk, és a gyermekek iránt elősegítik őket abban, hogy hamarosan a lehető legjobb babauszoda edzők közé kerüljenek.


Megnyitott a Stilianos Dunakeszi

2013-06-21


A Stilianos babauszoda franchise rendszer második egysége Dunakeszin, a Tábor utcában kezdte meg működését. A nyitás alkalmával Varga Viviennel, a Stilianos Kft. ügyvezetőjével, vezető oktatójával készítettek videóinterjút, melyet az alábbi ablakra kattintva tekinthetnek meg.

„A Dunakeszin működő babauszoda is a Stilianos franchise sztenderdjeinek megfelelően lett kialakítva. Olyan környezetet próbálunk teremteni, ahol a gyermekek biztonságos körülmények között tudják élvezni a babaúszás örömeit.” - fejtette ki Varga Vivien.

Koncepciójukat, a higiéniára, klórmentes vízre és magas szintű babaúszás foglalkozásra építették. A Stilianos babauszoda egyedülálló babaúszás programmal várja a kisgyermekeket. A foglalkozások során a hangsúly az apróságok vízben történő, játékos fejlesztésén van, amely által számos képességük fejlődik, valamint javul a gyermek motorikus készsége, az izomzat mozgékonysága és az egyensúlyérzék. A babák az órák során önbizalomra tesznek szert és megbarátkoznak a vízzel, az életmentő feladatokról nem is beszélve.

Mi is ott voltunk - Babymarkt babaholmibörze

2013-04- 20


A Stilianos babauszoda próbálja a babaúszásról alkotott véleményeket egy pozitív irányba áttolni, azáltal, hogy népszerűsítik uszodájuk koncepcióját, amely a klórmentes vízre, a megfelelő körülményekre és egy speciális babaúszás foglalkozásra alapozódik.

A Stilianos babauszoda megrendezte első házi úszóversenyét!

2012-05-01


Az első házi úszóversenyen a gyermekek kettőtől hét éves korig vehettek részt. A gyermekek megtapasztalhatták a verseny izgalmait, a boldogságot és büszkeséget, amit a szülők arca tükrözött számukra és az érzést, hogy dobogóra álhattak.



Új tagja van a Magyar Franchise Szövetségnek - Stilianos babauszoda hálózat

2013-04-24 


A Stilianos babauszoda hálózat koncepcióját, a higiéniára, klórmentes vízre és magas szintű babaúszás foglalkozásra építették. Egységeik egyedülálló babaúszás programmal várják a kisgyermekeket és szüleiket.


A medencéket csakis a babák és szüleik vehetik igénybe, így mindenki fokozottan odafigyel a higiéniára. Meleg pelenkázó helyiség, járóka, szoptató sarok, női-férfi öltöző várja a szülőket, ahol akár egyedül is elboldogul az apróság öltöztetésével.

A foglalkozások során a hangsúly az apróságok vízben történő, játékos fejlesztésén van, amely által számos képességük fejlődik, valamint javul a gyermek motorikus készsége, az izomzat mozgékonysága és az egyensúlyérzék. A babák az órák során önbizalomra tesznek szert és megbarátkoznak a vízzel, az életmentő feladatokról nem is beszélve.

A nevükkel ellentétben a Stilianos koncepció nem kizárólag babaúszáson alapul, mivel még 6-7 éves gyerekeket is oktatnak úszásra, illetve nevelnek a víz szeretetére.


Forrás: franchise.hu